E15.cz - Volný čas 26.02.2024 18:30  Cílem takzvané velké důchodové reformy, která je aktuálně v připomínkovém řízení, je udělat z českého penzijního systému finančně udržitelnou záležitost. Podle Filipa Pertolda, ekonoma z akademického pracoviště CERGE-EI, zástupce výkonného ředitele thing tanku IDEA a člena poradního týmu ministra práce a sociálních věcí k důchodové reformě, sníží opatření projektovaný nárůst výdajů na důchody na zhruba 2,5 % HDP. Tedy přibližně na polovinu oproti predikci Národní rozpočtové rady z roku 2019. Stát toho chce dosáhnout zejména úpravou důchodového věku a zpomalením nárůstu nových důchodů po roce 2025.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.