E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 02.01.2024 22:52  Izraelský úder pomocí dronu poblíž Bejrútu v úterý zabil zástupce šéfa politického křídla hnutí Hamás a vedoucího představitele této palestinské teroristické organizace v Libanonu Sáliha Arúrího. Informovala o tom agentura Reuters s odvoláním na tři bezpečnostní zdroje, zprávu přinesla také libanonská televizní stanice blízká islamistickému hnutí Hizballáh. Libanonská státní média krátce předtím oznámila, že při explozi na jižním předměstí hlavního města zemřeli čtyři lidé. Izraelská armáda na dotaz Reuters uvedla, že zprávy zahraničních médií nekomentuje.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.