E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 02.01.2024 17:32  Vláda pravděpodobně podpoří novelu koaličních poslanců, podle níž by Češi žijící v zahraničí mohli od příštího roku volit prezidenta a české i evropské poslance korespondenčně. Vyplývá to postojů většiny ministerstev k předloze. Český statistický úřad, který shromažďuje a zveřejňuje volební výsledky, se k návrhu postavil neutrálně, stejně jako ministerstva spravedlnosti a dopravy. Kabinet, který se v programovém prohlášení zavázal korespondenční volbu prosadit, má o předloze rozhodovat tuto středu.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.