EuroZprávy.cz 02.01.2024 12:02 Když v roce 2013 Český rozhlas uspořádal anketu o tom, jak Češi vidí rok 2023, vyšlo najevo, že výšina národa se těšila na „růžové“ časy. Jak se ale říká, člověk míní, život mění. Jedno je ale jasné ‒ právě skončený letopočet tak růžový zase nebyl, přesto je nutné říct, že nejrůznější politické plačky a fňukny, které jen kvůli laciné fašisticko-populistické kritice trousí jedno nesmyslnější hodnocení za druhým, jsou jen zbytečně laciným křikem pro „málo“. Jistě, mezi vítěze nevypsané soutěže o to, co způsobilo lidem v Evropě a tudíž i v Česku nejvíc starostí, se může s klidem postavit inflace, ale přiznejme si ‒ na to, že se nejen v Evropě vede krvavá válka, to fakt i přes stále relativně vysoká čísla zvyšování cen v tuzemsku, není vůbec špatné. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.