ParlamentniListy.cz 30.06.2023 18:40 Historicky první český SMR Camp během šesti dnů představí vysokoškolským studentům malé modulární reaktory ze všech možných úhlů pohledu. Pětadvacítka účastníků se od odborníků ze Skupiny ČEZ, ČVUT, ÚJV Řež, Centra výzkumu Řež, Státního úřadu pro jadernou bezpečnost a Ministerstva průmyslu a obchodu dozví nejen technické podrobnosti různých typů SMR, které přicházejí v úvahu pro výstavbu v České republice, ale také o legislativě, financování, přípravě odborného personálu, výzkumu a dalších souvisejících oblastech. První malý modulární reaktor by v Česku mohl začít fungovat již za deset let.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.