ParlamentniListy.cz 30.06.2023 08:21 MONITORING SÍTÍ Člen týmu TOP 09 Marek Gajoš se rozhodl po českém internetu z legrace šířit lživou informaci, která kolem několikanásobného vítěze Velké pardubické Josefa Váni roztočila nemilou spirálu očerňovacích komentářů. Gajoš šířil příběh, v němž má Váňa tvrdit, že mu Babiš za podporu hnutí ANO sliboval dva miliony korun, které neposlal. Poslankyně Jana Mračková Vildumetzová se snažila šíření této dezinformace zastavit včas na svém twitteru, o všem to už si žila na sociálních sítích svým vlastním životem. „Zloději, váš morální kredit je vyčerpán,“ vzkazují Váňovi lidé, kteří na vtip skočili.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.