Denik.cz 29.06.2023 17:20 Russell Crowe, Ewan McGregor, Robin Wrightová, Alicia Vikanderová. To jsou hlavní hvězdy letošního karlovarského filmového festivalu. Kromě nich ovšem přijíždějí i další známé tváře, z nichž některé se vracejí, jako třeba Patricia Clarksonová. A to je pro festival rozhodně dobrá vizitka. Každou z osobností mohou návštěvníci někde potkat, ti šťastnější třeba na toaletách , ostatní na oficiálnějších místech. Na červeném koberci, při úvodech jejich filmů, při přejezdu městem nebo na koncertě. Letos nastala právě taková příznivá konstelace, takže příležitostí bude celá řada. Deník přináší portréty tří z nich spolu s malým ohlédnutím za slavnými tvářemi, jež festival v minulosti také navštívily.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.