ParlamentniListy.cz 29.06.2023 12:43 Americký prezident Joe Biden ve středu rázně popřel, že by se podílel na údajném vydírání čínského společníka svým synem Hunterem Bidenem a odmítá též nadále podezření ze zapojení do Hunterových obchodních aktivit. Zprávy prezentované při nedávném líčení se synem amerického prezidenta přitom tvrdí něco jiného. Hunter se v nich na svého otce mnohokrát odkazoval a svému obchodnímu partnerovi též vyhrožoval, že „bude litovat“, pokud neuposlechne jeho pokyny týkající se jeho obchodů se šéfem energetického gigantu CEFC a čínským poradcem exprezidenta Miloše Zemana Jie Ťien-mingem. „Ne!“ křičel Biden na novináře, když popíral, že by byl součástí Hunterových aktivit.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.