ParlamentniListy.cz 28.06.2023 02:00 Za znásilnění nebude možné uložit samostatné peněžité tresty a sexuální trestný čin proti dětem do 12 let bude vždy znásilněním. Na těchto změnách původního legislativního návrhu, který připravilo Ministerstvo spravedlnosti, se dnes ministr spravedlnosti Pavel Blažek shodl se zástupci poslaneckých klubů. Strany přistoupily na kompromis, že tzv. souhlasná varianta znásilnění předložena nebude. Po jednání to novinářům řekli Blažek, předsedkyně sněmovního podvýboru pro problematiku domácího a sexuálního násilí Taťána Malá a vládní zmocněnkyně pro lidská práva Klára Šimáčková Laurenčíková.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.