EuroZprávy.cz 27.06.2023 21:20 Zatímco v úvodním zápase evropského šampionátu hráčů do 21 let v Rumunsku a Gruzii nebojácný výkon Čechů nakonec na úspěch proti Anglii nestačil, když s ní nakonec prohráli 0:2, ve druhém zápase skupiny už svěřenci kouče Jana Suchopárka splnili to, co sám český stratég sliboval, tedy, že góly budou padat v dalších zápasech. Němce totiž uzemnili v utkání s Českem trefy Sejka a Vitíka. Naši západní sousedé si tak připsali po úvodní remíze s Izraelem další ztrátu, to Češi mají před středečním duelem s Izraelem velkou šanci postoupit. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.