E15.cz - Kryptoměny 07.06.2023 18:21  Pro generaci, která ještě musela všechno vyřizovat v kamenných pobočkách banky, to může být jen těžko představitelné. Na blockchainu vzniká unikátní systém, který má za cíl podrazit nohy finančnímu systému, jak ho známe. Vývojáři vytvářejí aplikace, přes které si můžete půjčit, můžete na nich směnit vaše kryptoměny či digitální dolary nebo investovat do různých projektů. To vše bez bank, brokerských společností či kohokoli dalšího. Stačí jen program umístěný přímo na blockchainu, který navíc často přináší zajímavé výnosy. Nebo aspoň vynášel.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.