ParlamentniListy.cz 31.05.2023 19:43 „Nehorázné! Neuvěřitelný výrok!“ Předseda PRO a elitní advokát Jindřich Rajchl v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz popsal přípravu stávky, reagoval na slova šéfa civilní kontrarozvědky BIS, kontroverzní vyjádření náčelníka Generálního štábu Armády ČR nebo ministryně Jany Černochové: „Smutné je, že kvůli naprosto nekompetentní ministryni obrany, která nemá emocionální stabilitu k výkonu funkce, nám odcházejí z armády z čelných postů odborníci, kteří rozumějí své práci a v armádě působí celý svůj profesní život.“

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.