Denik.cz 31.05.2023 19:20 Patnáctiletý Saša Krajňuk je jedním ze 13 dětí ze speciální školy v ukrajinském Kupjansku, které Rusové unesli do jimi okupovaných oblastí. V nové škole mu řekli, že jeho domov je zničený a nemá se kam vrátit. Když po dlouhých týdnech mluvil se svou matkou, nemohl přes slzy štěstí téměř mluvit. Aby rodiče tyto děti dostali zpátky, museli osobně vyrazit na náročnou cestu plnou vyslýchání a strachu, že je i přes svou snahu nenajdou. Saša je jedním z osmi dětí, které takto dovezli domů. Zbývajících pět stále zůstává v ruském držení.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.