Denik.cz 30.05.2023 12:03 Bezpilotní letouny zasáhly brzy ráno dvě obytné budovy v Moskvě, uvedla na svém webu agentura RIA Novosti. Nikdo nepřišel o život, domy jsou lehce poškozeny. Rusko, které před více než 15 měsíci napadlo Ukrajinu, v poslední době stále častěji čelí útokům na vlastním území. Útoky tak daleko ve vnitrozemí jsou ale velmi nezvyklé. Některé drony byly sestřeleny, když se blížily Moskvě, uvedl gubernátor Moskevské oblasti Andrej Vorobjov. Informace později potvrdil i ruský vyšetřovací výbor. Ruské ministerstvo obrany útok označilo za terorismus a obvinilo z něj „kyjevský režim“. Kyjev se k náletu nepřihlásil, Mychajlo Podoljak z tamní prezidentské kanceláře ho ale spojil s pokračujícími ruskými útoky na ukrajinské civilní cíle.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.