ParlamentniListy.cz 29.05.2023 23:30 Předseda hnutí ANO Andrej Babiš nepovažuje za důležitou reakci evropského sdružení liberálních stran ALDE, které vůči němu schválilo o víkendu rezoluci, jež odsuzuje jeho účast na budapešťské konferenci pořádané americkým konzervativním spolkem CPAC. Expremiér to bere jako „útok prostřednictvím něj na maďarského premiéra Viktora Orbána“. Hnutí Ano, jež je jedním z nejsilnějších členů liberální frakce ALDE v europarlamentu, nyní čeká „prověrka“ ohledně naplňování liberálních hodnot. „Pozdě, ale přece,“ chválí Jana Hovorková z Forum24 reakci frakce ALDE.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.