ParlamentniListy.cz 29.05.2023 13:40 Turecký prezident Erdogan znovu obhájil svůj mandát. Co to pro zemi znamená? Podle analytiků z banky Morgan Stanley, že turecká lira bude nadále oslabovat. I vůči koruně. Což pro české turisty může být výhoda, protože i přes vysokou tureckou inflaci jim nákupy na dovolené v Turecku zlevní a jim tak „přes noc" padá do klína levná dovolená u moře. Kurz liry by mohl spadnout skoro o třetinu, uvádí ekonom Lukáš Kovanda. Už nyní se ale v Turecku dá nakoupit levněji než v Česku, ať už je u nás akce nebo ne. Zejména pokud jde o výrobky, které jsou univerzální, jako například Coca-Cola nebo Red Bull. Colu lze pořídit za 27,50 Kč. A jak je to s jídlem?

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.