ParlamentniListy.cz 29.05.2023 13:40 ROZJEZD ZDEŇKA ZBOŘILA „Nějak se nám zamotalo zpravodajství z Ukrajiny,“ upozorňuje na začátek dnešního Rozjezdu politolog Zdeněk Zbořil. Vyjádřil se i k plánované schůzce elitních českých politiků: „Předpokládám, že pan prezident upozorní své kolegy, že on ,zastupuje stát navenek' a bude pro ně mít exkluzivní zprávy, které budou odpovídat vážnosti tohoto setkání,“ říká. Má komentář k rezoluci namířené proti předsedovi hnutí ANO Andreji Babišovi, nechybí pohled na jednoho z nejznámějších amerických politiků Henryho Kissingera a výroky českého prezidenta během Terezínské tryzny: „Reinterpretované gesto z padesátých let – Není Němec, jako Němec!?“

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.