E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 16.05.2023 14:50  Čínské vedení se zjevně rozhodlo postavit v nejbližších letech co možná nejvíce uhelných elektráren, než bude muset čelit ještě silnějšímu tlaku na snižování emisí. Tři čtvrtiny výkonu všech ve světě chystaných provozů na toto fosilní palivo tak připadají na Čínu. Za ní následuje Indie. Tak však zřejmě už další projekty rozjíždět nebude. Velká uhelná renesance pravděpodobně nečeká ani Evropu. V zimě se na Starém kontinentu navzdory energetické krizi spálilo méně uhlí než v předchozích letech, vyplývá ze studie think-tanku Ember.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.