EuroZprávy.cz 29.04.2023 20:10 Česká vláda rozjela naplno snahu o výrazné snížení zadluženosti domácí ekonomiky. Statistická data totiž hovoří jasně – hospodaření státního rozpočtu skončilo na konci března 2023 deficitem ve výši 166,2 miliardy korun. Když se vezme v úvahu očištění o příjmy z Evropské unie a finančních mechanismů, stejně jako o výdaje na tyto projekty, činil schodek 156,8 miliard korun. Jenže i tak jde o nejhorší výsledek hospodaření státu za první čtvrtletí od vzniku ČR. Loni byl ve stejném období schodek státního rozpočtu o poznání nižší ‒ 59,1 miliardy korun. Politika ale může vnést do reálného požadavku na snížení dluhu země nechtěné výsledky.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.