E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 29.03.2023 08:10  Předpovědi se čas od času naplní. Je jich realizaci však nezřídka způsobí diametrálně odlišné okolnosti, než se původně předpokládalo. Na sklonku roku se zformoval konsenzus týkající se ochabování americké ekonomiky. Teze o nejočekávanější recesi v historii však rychle pominula, jakmile v lednu začala vycházet překvapivě odolná makrodata. Po dvou týdnech bankovního stresu se však hrozba markantního hospodářského ochlazení vrací. Mohou být dozvuky bankovní hysterie devastující?

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.