E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 28.03.2023 17:30  Sázková společnost Synot podala v závěru března návrh na insolvenci české sítě kasin Gold Happy Day vlastněné podnikatelem Antonínem Šimkem, který zároveň dlouhá léta působí jako honorární konzul středoamerického státu Belize. Důvodem má být nesplácený více než pětimilionový dluh za pronájem herních videoterminálů využívaných v Šimkových kasinech. Jak uvádí insolvenční návrh, až kolem patnácti milionů korun má dále Gold Happy Day dlužit společnosti European Data Project z rodiny rakouské loterijní společnosti Novomatic.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.