E15.cz - Styl a bydlení 23.03.2023 18:50  Úterní návštěva prezidenta Petra Pavla v Berlíně byla z několika důvodů pro českou zahraniční politiku i ekonomiku klíčová, možná i přelomová. Zaprvé česká hlava státu nebyla na bilaterální návštěvě v zemi důležitého obchodního partnera a investora téměř pět let. Zadruhé Česko a Německo řeší podobné aktuální problémy, ať už je to zapojení obou zemí do podpory Ukrajiny, vztah k Číně, anebo energetická krize a její dopady na soběstačnost. „Na české straně velice oceňujeme novou německou rychlost ve věci výstavby terminálů LNG, ze které budeme s největší pravděpodobností už v letošním roce profitovat. A jsme i sami připraveni do projektu v Lubminu vstoupit aktivně, pokud si to německá strana bude přát,“ říká český velvyslanec v Berlíně Tomáš Kafka.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.