NOTEBOOK.cz 09.03.2023 22:40 Japonský výrobce profesionálních notebooků Dynabook se výrazně zaměřuje na optimalizaci svých přístrojů pro každodenní intenzivní využití. Notebook nejvyšší řady Portégé X40L je prvním notebookem, do jehož displeje implementuje Dynabook technologii potlačující vyzařování nebezpečného vysoce energetického modrého světla při zachování barevné věrnosti obrazu. IPS Eyesafe-certified displej řeší filtraci modrého světla automaticky bez potřeby instalace speciálních fólií či filtrů. Eyesafe-certified displeji chce Dynabook vybavit i další zařízení, včetně notebooků pro mladé, jejichž oči jsou vůči modrému světlu nejcitlivější.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.