eXtra krása 07.03.2023 13:10 Nevíte kudy kam, necítíte se v poslední době ve své kůži nebo prostě je nevíte, kde vám hlava stojí? Možná vám jen chybí čas jen pro sebe samotnou. Udělejte si čas jen pro sebe a pozvěte sama sebe na rande. Tato investice se vám tisíckrát vrátí. Téma sebelásky je omílané v mnoha knihách, článcích i diskuzích. Proto je zřejmé, že je sebehodnota, zdravé sebevědomí a sebeláska jako taková velmi důležitá nejen v ženském světě. Proč je tolik důležitá a jak můžete sama sobě náklonnost nejlépe dokázat? Sebeláska Ačkoliv se může zdát, že je to velmi narcistní pojem, nemusíte se bát, že se láskou k sobě samotné povyšujete nad ostatní. To, že sebe milujete a přijímáte takovou, jaká jste, nese jen pozitivní vliv do vašeho života i okolí. Pokud totiž máte zdravé sebevědomí a nezaobíráte se nad vlastním ponižováním nebo kritikou, máte našlápnuto ke šťastnému životnímu stylu. Je totiž dokázáno, že ten, kdo nad sebou nepochybuje a přijímá sebe se všemi chybami i nedostatky, nemá potřebu hledat problémy u jiných, nehledá chyby na ostatních a nevyvolává zbytečné konflikty, byť jsou třeba jen uvnitř v hlavě. Čistá mysl pak přináší mnohem racionálnější jednání, klidné a láskyplné chování k druhým a radost i z úspěchu ostatních. Jak pracovat na sebelásce? Ze všeho nejdříve je potřeba přijmout sebe samotnou i s chybami a nedostatky. Každý člověk dělá chyby, každý má vlastní nedostatky. A právě v té nedokonalosti lze najít tu pravou lidskou dokonalost. Pokud si toto uvědomíte, jste jen krůček od zdravého sebevědomí. A když přidáte ještě kus vděčnosti k vašemu životu, máte vyhráno. S vděčností za každou maličkosti, která vám do života přijde, budete mnohem šťastnější a vaše myšlenky budou o mnoho pozitivnější. Co když na sebe nemám čas? Argumentujete tím, že ve snaze o dokonalou domácnost a perfektní péči o děti vám... Čtěte více Příspěvek Pozvěte na rande toho nejdůležitějšího člověka vašeho života: sebe! pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlení

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.