E15.cz - Kryptoměny 01.03.2023 12:21  I když jednou ze základních myšlenek kryptoměn je nezávislost na centrálních vládách, může si o tom většina jejich uživatelů nechat jen zdát. Krádeže, obavy z praní špinavých peněz a nově například i sankce proti ruským občanům vedou ke snahám vlád mít přinejmenším přehled o tom, co se s kryptoměnami děje. Do podcastu KryptoSpace tak tentokrát přišel Vasilij Vidmanov z projektů AML Bot a PureFI. Bavíme se o tom, jak vlády, burzy i decentralizované finance kontrolují, kdo peníze kam posílá. I jak je možné na blockchainu dodržovat sankce.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.