Btctip.cz 27.02.2023 15:23  Kryptoměnová peněženka 0xd6 přesunula přes 182 miliard tokenů Shiba Inu na burzy Gemini a Crypto.com. Stalo se tak před několika hodinami a zdá se, že lze očekávat další pokles ceny tohoto meme tokenu. Prodej takového množství může srazit cenu Shiba Inu Historická data naznačují, že takto velký přesun a případný prodej tokenů může zapříčinit velký pokles ceny Shiba Inu. Peněženka 0xd6 přesunula v dnešních ranních hodinách více než 182 miliard tokenů na burzy. Ukázaly to data zmiňovaná analytickou firmou Lookonchain. Již před třemi měsíci přesunula stejná peněženka více než 200 miliard tokenů Shiba Inu na Crypto.com a vyměnila je za americké dolary. Bezprostředně po prodeji klesla cena tokenu o 7 %. Ukazuje se, že sledování takto velkých peněženek může sloužit jako ukazatel pohybů ceny. Pokud bude přidáno další velké množství Shiba Inu, může cena opět klesnout, protože na trhu bude k dispozici velká nabídka těchto tokenů. Pokles ceny ale přijde až po prodeji a při přesunu na burzy se příliš nezmění. Může se tak jednat o zajímavý indikátor výhodné nákupní ceny v případě, že by majitel takového množství tokenů opravdu své prostředky prodal. https://twitter.com/lookonchain/status/1630062832166514688 Další data od Etherscanu ukazují, že peněženka 0xd6 drží více než 3,1 bilionu tokenů Shiba Inu, které mají v současnosti hodnotu téměř 40 milionů dolarů. Tento objem představuje přibližně 0,3 % celkové zásoby tokenů Shiba Inu. Analytická platforma Lookonchain uvedla, že peněženka nakupila tokeny v srpnu 2020 s počáteční investicí 10 etherů. V té době tedy činila investice do Shiba Inu této peněženky něco kolo 3000 dolarů. Je tedy jasné, že majitel těchto tokenů dosáhl poměrně zajímavého zisku a dá se očekávat, že může chtít zisk realizovat. Prodej takového počtu tokenů by mohl srazit cenu níže a pokud chcete do Shiba Inu investovat, vyplatí se vám sledovat graf. Může se totiž stát, že v případě prodeje půjde cena tohoto meme tokenů dolů a nabídne dobrou příležitost k investici do Shiba Inu. Příspěvek Investor přesouvá miliardy tokenů Shiba Inu na burzy pochází z

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.