E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 27.02.2023 09:10  Na začátku března odstartuje v Ostravě evropská liga mistrů MMA, pyramidová série turnajů, která nese název Tipsport Gamechanger. Její účastnici si mezi sebou rozdělí jeden milion eur, tedy v přepočtu téměř 25 milionů korun. „Oktagon je způsobem svého fungování a prodeje primárně marketingová firma,“ říká marketingový ředitel společnosti Nikolas Patek. Kromě inzerce je hlavním prodejním nástrojem zejména tvorba příběhů jednotlivých bojovníků. „Neprodáváme jen sport, prodáváme také zábavu,“ zdůrazňuje.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.