E15.cz - Politika 25.02.2023 07:50  Korby, zbraňové věže, optické přístroje, kabeláž a simulátory. To je pět oblastí dodávky a provozu švédských bojových vozidel pěchoty CV90, na nichž se bude podílet stěžejní pětice českých firem. Takzvanými keypartners zakázky na 210 pásových obrněnců za 51,7 miliardy korun jsou státní zbrojovka VOP CZ, Excalibur Army, Meopta, Ray Sevice a VR Group. Ta je součástí podniku LOM Praha, který ovládá ministerstvo obrany. Do historicky největšího armádního kontraktu se zapojí další tři desítky tuzemských firem.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.