Btctip.cz 17.02.2023 13:40  Unstake etherů přichází po přechodu na Proof-of-Stake Blížící se upgrade Shanghai přichází jen několik měsíců po tom, co blockchain Etherea přešel na Proof-of-Stake konsenzus. Tento přechod se projevil na ceně kryptoměny jen minimálně, předpokládá se tedy, že ani uvolnění etherů z blockchainu příliš nepohne s cenou. Mnozí se ale domnívají, že uvolnění etherů po tak dlouhé době může vést lidi k vybírání prostředků, na které čekali roky. Také významná krypto společnost OrBit Markets, které poskytuje likviditu v oblasti digitálních aktiv, upozorňuje, že Shanghai upgrade může nepříznivě ovlivnit cenu Etherea. Na rozdíl od přechodu na Proof-of-Stake, který byl jen technologickým vylepšením, umožní Shanghai upgrade nové operace s ethery. Možnost vybrat své prostředky bude mít dopad na poptávku i nabídku této kryptoměny. Přechod na Proof-of-Stake srazil hodnotu Etherea od 10 % v den přechodu, cena spadla na 1 472 dolarů za jeden ether. Volatilita ale rychle odezněla a Ethereum se ustálilo na cenách mezi 1300 - 1400 dolarů. Aktuálně je cena Etherea stejná, jako před mergem. To samé ale nemusí platit pro Shanghai upgrade, protože se najednou uvolní ethery v hodnotě asi 25 miliard dolarů, které se budou ve velkém objevovat na burzách. Lze také předpokládat, že velká část majitelů dlouho čekajících na své zisky budou ve velké míře chtít směnit Ethereum na fiat peníze. Takto velký výběr zamčených etherů může snížit výnosy ze stakování Etherea a přesvědčit ještě více uživatelů k přesunu prostředků do jiné kryptoměny. Velká volatilita na trhu s ethery by se mohla objevit už před vydáním upgradu, což by naznačovala, že nervózní z upgradu je také samotný trh. Příspěvek Blížící se Shanghai upgrade by mohl srazit cenu Etherea pochází z

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.