Lascivní.cz - lascivně o sexuálních hrátkách, erotických pomůckách a vztazích 30.11.2022 15:32 Ahoj koťata. Posledně jsme se bavili o svorkách na bradavky a u různých BDSM hrátek ještě chvilku zůstaneme. Tentokrát se totiž koukneme na opravdu krásný, nádherně vzorovaný, postroj. Jeden z krásných pocitů, který si při sexu ráda vychutnám, je pocit bezmoci. Pocit, kdy si semnou můj pán může dělat co chce a já nemám na Článek Scandal Beast = postroj s pouty, nejen pro bestie, ale i koťátka? RECENZE je celý k přečtení na Lascivní.cz. Přečtěte si také: Přines mi pouta, jdeme si hrát! RECENZE luxusních hedvábných LELO pout Hravá BOOM pouta, která vás překvapí materiálem – RECENZE Kožená dámská pouta na ruce Whips – nebezpečné pohodlí

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.