Reflex CZ 26.11.2022 22:20  Steven Spielberg do kin právě posílá svůj nový film Fabelmanovi, ve kterém se ohlíží za svým dospíváním a vyznává lásku své rodině a kinematografii. Přestože je životní dráha jednoho z nejslavnějších režisérů všech dob zmapovaná celkem přehledně, běžný divák si z Fabelmanových jistě odnese řadu nových zjištění. Poměrně známá je i spousta veselých historek z pozdější fáze Spielbergovy kariéry, mezi nimiž zaujímají čelné místo patálie s neposlušným mechanickým žralokem při natáčení Čelistí. Ale ví se, jaký režisér na něj měl největší vliv? Jaké Oscary Spielberg měl kromě těch svých? A jak to má se zbraněmi?

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.