Reflex CZ 26.11.2022 15:00  Mladý youtuber Jan Špaček nabízí už nějakou dobu svůj satirický pořad Fabulace, ve kterém účinkují i politici. Někdy je to celkem legrace, jindy místo smíchu nastává trapné ticho. Kdo se dobře baví je podle všeho samotný autor, naopak otázkou je, proč jsou politici ochotní udělat takřka cokoli, jen aby byli vidět. Poslední díl Fabulace bylo setkání se senátorem Markem Hilšerem. Ten se už léta vyznačuje neobyčejnou myšlenkovou prázdnotou a když se to tentokráte spojilo i s často nevtipnou prací Špačka, viděli jsme zpotvořeninu, ve které hrál hlavní roli přitroublý prezidentský kandidát. V půlhodinovém kousku zazněla vlastně jediná informace, ve které se Hilšer v něčem přibližuje „našim lidem“ – člověk, který chce na Pražský hrad, prozradil něco o sledování porna.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.