SKOLENI-KURZY.EU 26.11.2022 15:00  Úspěšné absolvování kurzu je dostatečnou přípravou pro vstup do účetní profese. Absolvent umí zvládnout teoreticky i prakticky profesi účetní a umí tuto činnost samostatně vykonávat, resp. vykonávat samostatně kumulovanou činnost účetní v malých a středních firmách nebo účetní v rámci velkých účtáren řízených hlavním účetním. Absolvent umí samostatně účtovat základní operace, které se běžně vyskytují u podnikatelských subjektů - účetní pokladní a bankovní operace, dále účtovat pohledávky a závazky, interní doklady, majetek, zásoby, opravné položky, rezervy a mzdy. Tyto operace absolvent umí účtovat na PC. V dané oblasti se absolventi umí orientovat a odborně spolupracovat se všemi institucemi státní správy , v předepsaném rozsahu. Získané znalosti jsou v souladu s nejnovější legislativou. ... 2022-11-26 09:45:11

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.