E15.cz - Kancelář 26.11.2022 08:10  V pátek po práci na chatu? Copak jsem Rothschild? Chaty a chalupy svého času přestaly plnit funkci víkendového bytu a staly se doslova fabrikou na peníze. Mercedesky parkující před ruinami zetlelého dřeva slibujícími tábornickou romantiku nepatřily v posledních letech ani tak zapřísáhlým kutilům jako víkendovým zlatokopům. Koupit romantickou chatku v Posázaví od roztomilého páru stařečků, poslat ji o pár měsíců později dál do světa za dvojnásobek a ještě si užít neskonalý vděk nového majitele nebylo během pandemie ničím neobvyklým. Jednou se ale musel na rozum chátrající trh zhroutit jako ruské vojsko a ceny energií i materiálů sesuv cen jen urychlily. Ne, chaty nejsou levné. Ale trend vypadá pro ty, co s koupí počkali, docela nadějně. Při koupi buďte sebevědomí a chtějte klidně slevy až… Pusťte si video.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.