Vzhůru dolů 02.11.2022 02:50 Půl roku od vydání se má kniha „CSS: moderní layout“ čile k světu. Dostávám na ni výborné ohlasy a e-book nebo tištěnou verzi si koupily už stovky z vás. Jak je u mě zvykem, přišel čas na aktualizaci e-booku a vypuštění tištěné knihy do světa. Nyní se s ní, kromě Vzhůru dolů, můžete vidět také v knihkupectvích. CSS: moderní layout, verze 1.1 Jak už někteří víte, každý e-book vždy několikrát aktualizuji. Jednak proto, abych opravil chyby, ale také proto, abych přidal nový obsah. Co nového jsem připravil pro verzi 1.1? Přidal jsem hodně obsahu o Container Queries a novou podkapitolu o související vlastnosti contain. Opravil jsem několik chybek, které jste mi hlásili , a aktualizoval informace o podpoře CSS vlastností v prohlížečích, která se u zmíněných vlastností pěkně zlepšuje, protože prohlížeče spolupracují. Úplně jsem předělal proces generování formátů EPUB a MOBI, takže to teď bude svižnější při načítání v pomalejších čtečkách. Pokud e-book už máte koupený, už jste dostali zprávu o vydání nové verze s odkazem na její stažení. Pro majitele e-booků je to zadarmo. Držitelé nových licencí rovnou dostanou verzi 1.1. Knížka dorazila do knihkupectví Po prázdninách jsem dle plánu ukončil exkluzivitu prodeje tištěné knihy přes svoje Vzhůru dolů. Tištěnou knihu si teď můžete osahat, prolistovat, nebo dokonce koupit v internetových i kamenných knihkupectvích. Kosmas je hlavní zdroj a zároveň distributor knihy. Po alternativních prodejcích se porozhlédněte nejlépe na Heuréce. Chcete mi pomoci? Budu vděčný za každý váš ohlas v e-mailu nebo recenzi, ideálně na webu některého z knihkupců či na Databázi knih. Více o knize

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.