Tisková zpráva Krajského výboru KSČM Praha

Datum: 21.09.2020
Praha 21. září 2020 (PROTEXT) - KSČM v Praze staví v senátních volbách 2020 dva kandidáty, kteří se svými zkušenostmi nejen z politického prostředí jeví jako velmi perspektivní. Vedle klasické letákové kampaně sází pražská KSČM letos především na kampaň kontaktní,...
Praha 21. září 2020 (PROTEXT) - KSČM v Praze staví v senátních volbách 2020 dva kandidáty, kteří se svými zkušenostmi nejen z politického prostředí jeví jako velmi perspektivní. Vedle klasické letákové kampaně sází pražská KSČM letos především na kampaň kontaktní, tedy přímé setkávání s občany ve volebních obvodech a také více investuje do reklamy na sociálních sítích. Kampaň bude zaměřena na témata, která obyvatele hlavního města trápí a k nimž KSČM dlouhodobě zaujímá kritická stanoviska - dostupné bydlení, řešení dopravní situace v Praze a také odmítavý postoj ke snahám o manipulaci s výkladem dějin.
Za Komunistickou stranu Čech a Moravy kandidují v Praze ve volbách do Senátu PČR 2. a 3. října 2020 následující kandidáti:
VO 21 (MČ Praha 5, 13 a Řeporyje): Roman Blaško - 51 let, člen KSČ "Praha pro lidi, ne developery" "Proti přepisování historie" - redaktor Haló novin a fotograf - specializuje se na kulturu, politiku a mezinárodní události - věnuje se handicapované mládeži v Nadaci Jedličkova ústavu https://www.facebook.com/BlaskoSenator/ press@kscm.cz https://www.blaskosenator.cz/
VO 24 (MČ Praha 9, 14, 19, 20, Klánovice, Dolní Počernice, Satalice, Vinoř) Ing. Pavel Franěk - 74 let, člen KSČM "Je čas na změny" - specialista v oblasti regionální politiky a cestovního ruchu - dlouholetý pracovník zahraničního obchodu https://www.facebook.com/FranekSenator/ press@kscm.cz https://www.kscm.cz/cs/nasi-lide/ing-pavel-franek
Mgr. Marta Semelová předsedkyně KV KSČM Praha ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.