Největší běžecký rodinný seriál PVZP RunTour se vrací na západ Čech!

Datum: 15.09.2020
Karlovy Vary 15. září 2020 (PROTEXT) - Ano, je to tak! Jedna z největších novinek letošního ročníku PVZP RunTour se blíží. Už 26. září se běžci sejdou v jednom z nejkrásnějších měst západních Čech, v lázeňských Karlových Varech. A bude to opět parádní běžecký...
Karlovy Vary 15. září 2020 (PROTEXT) - Ano, je to tak! Jedna z největších novinek letošního ročníku PVZP RunTour se blíží. Už 26. září se běžci sejdou v jednom z nejkrásnějších měst západních Čech, v lázeňských Karlových Varech. A bude to opět parádní běžecký den pro celou rodinu. Začneme tradičními dětskými běhy s Rákosníčkem na 500 a 1000 metrů. Hodinu před polednem odstartuje rodinný běh na 3 km. Vrcholné běhy na 5 a 10 km jsou na programu od 12:00 a od 13:30. Trasa všech závodů povede přímo skrze lázeňskou kolonádu. Navíc vzhledem k profilu trati se můžeme těšit na mnoho osobních rekordů, které si pak běžci můžou vyrýt na unikátní medaili. Tu dostane každý běžec, který doběhne do cíle.
Velké množství závodníků si přálo, aby se tato rodinná běžecká série vrátila opět na západ Čech a jejich přání bylo vyslyšeno. "Jsme moc rádi, že i díky Pojišťovně VZP, a.s., se tento úžasný běžecký seriál podívá opět na západ Čech. Věříme, že si běžci tuto krásnou trať užijí, a to třeba i proto, že každý běžec je od nás v rámci startovného zdarma pojištěný pro případ úrazu," doplnila zástupkyně generálního partnera Pojišťovny VZP, a.s., místopředsedkyně představenstva Halina Trsková.
Ani na pátém závodě série PVZP RunTour nebude chybět bohaté běžecké zázemí, což potvrzuje ředitelka seriálu PVZP RunTour Nikola Mráčková: "Vzhledem k tomu, že náš seriál je hlavně o pohodové atmosféře, radostných emocích a sportu, snažíme se našim běžeckým rodinám dopřát maximální komfort. Ať už v podobě kvalitního občerstvení LIDL za výbornou cenu, aktivitami pro děti i rodiče, ale třeba i v podobě poradenství, jak nakoupit ty pravé běžecké boty."
Kromě mnoha dalších výhod dostávají běžci zdarma nejenom elektronický diplom, ale ještě v den závodu se mohou těšit na fotografie plné emocí přímo ze závodu až na jejich e-mailovou adresu. Jak jinak než zdarma.
A protože zdraví je to nejdůležitější, vedení závodu bedlivě sleduje aktuální epidemiologickou situaci v souvislosti s nákazou COVID-19, kterou vyhodnocuje a aktualizuje opatření tak, aby maximálně ochránila zdraví všech běžců.
Do konce série kromě Karlových Varů zbývají už jen tři závody. Ten další se uskuteční v Praze - 17. října. Pokračovat se bude v Pardubicích na legendárním závodišti Velké Pardubické 7. listopadu a vše vyvrcholí v Ústí nad Labem 21. listopadu.
Pokud ještě nemáte své místo na startu, neváhejte a registrujte se na webu www.run-tour.cz, pár míst ještě zbývá. Aktuální informace najdete také na Facebooku a Instagramu.
Přijeďte si s námi užít skvělý rodinný den plný sportu, zábavy a zjistit na vlastní kůži, že s PVZP RunTour je radost běžet!
Info o PVZP:

Pojišťovna VZP, a. s., (PVZP) je ryze česká univerzální neživotní pojišťovna. Svým klientům nabízí nejen produkty "občanského pojištění" - cestovní pojištění, pojištění vozidel, majetku a odpovědnosti, úrazové pojištění dětí i dospělých či pojištění závažných onemocnění, ale zaměřuje se také na komerční zdravotní pojištění cizinců a pojištění podnikatelů, firem a zdravotnických zařízení. Jejím jediným akcionářem je Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky (VZP), tedy největší zdravotní pojišťovna v ČR. Přes podobné zkratky je mezi oběma pojišťovnami jasný rozdíl? PVZP nabízí komerční pojištění lidí a firem pro případ nejrůznějších rizik, VZP poskytuje veřejné zdravotní pojištění. Prosíme nezaměňovat!!
Info o PVZP RunTour:
PVZP RunTour je největší a nejoblíbenější běžecký seriál osmi závodů pro hobíky, rodiny s dětmi a začátečníky. Na naše městské závody se běžci často a rádi vrací pro jejich přátelskou a pohodovou atmosféru, ale také pro unikátnost jednotlivých tratí. Ty jsou připraveny s ohledem na kratší tratě - 3, 5 a 10 kilometrů pro dospělé, 500 a 1000 metrů pro děti. Prostřednictvím seriálu se navíc v rámci charity pomáhá tam, kde je to potřeba. Je radost běžet!
Více informací: Nikola Mráčková - ředitelka seriálu, email: nikola.mrackova@geometry.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.