Pozvánka na sportovní událost: Jičín jede

Datum: 02.09.2020
Praha 2. září 2020 (PROTEXT) - V Jičíně proběhne letos v neděli 6. září již 15. ročník cyklistického závodu Weber Jičínská 50 a 6. ročník městského běhu Weber City Run. Tradiční sportovní události, jejichž generálním partnerem je Saint-Gobain a divize Weber, výrobce...
Praha 2. září 2020 (PROTEXT) - V Jičíně proběhne letos v neděli 6. září již 15. ročník cyklistického závodu Weber Jičínská 50 a 6. ročník městského běhu Weber City Run. Tradiční sportovní události, jejichž generálním partnerem je Saint-Gobain a divize Weber, výrobce a dodavatel stavebních materiálů, jsou benefiční akcí - každý, kdo pojede, nebo poběží, pomáhá a to prostřednictvím spolku Apropo, který se věnuje postiženým dětem již od roku 1996. Již 15. ročník závodu na horských kolech Weber Jičínská 50 je určen pro široké spektrum cyklistů a cyklistek všech věkových i výkonnostních kategorií. Startuje se v 10:00 hod. na jičínském Lidickém náměstí. V tomto roce hlavní cyklistický závod odstartuje Ing. Robert Kazda, generální ředitel divize Weber. Sportovní klání je rozděleno do několika kategorií. Největší výzva bude opět 50 km dlouhá trasa, nachystána bude také poloviční fitness jízda a chybět nebudou i trasy pro děti. Závodu se tradičně zúčastní také cyklistický tým zaměstnanců firmy Saint-Gobain. Pro nadšence běhu je pak připraven 6. ročník podvečerního běhu po městě Weber City Run, který bude odstartován v 16:00 hod. opět na Lidickém náměstí a který nabídne trasy dlouhé 5 km a 10 km. I tohoto závodu se účastní početný tým zaměstnanců Saint-Gobain, který do něj vstupuje s mottem "Trénuj, trénuj, máš na to". Apropo Jičín řeší problematiku dětí s postižením už od roku 1996. A pracují v něm ti, kteří věří, že lidé s postižením mají stejná práva jako ostatní, respektují jejich odlišnost a ví, že jsou to jedinečné bytosti a osobnosti jako všichni ostatní. Něco o divizi Weber, Saint-Gobain Construction Products CZ: Působí na českém trhu již od roku 1990 a dnes patří v České republice k jednomu z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních stavebních materiálů. Např. fasád, zateplení, sanací, nátěrů, jádrových omítek a štuků, betonů, samonivelačních a vyrovnávacích podlahových hmot, technických malt a hydroizolací, epoxidů a lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích. Weber zaměstnává více než 300 pracovníků a na území České republiky disponuje celkem 5 výrobními závody: v Praze, Liberci, Kozojedech, Prostějově a Šternberku. Kontakt: Monika Ruffrová divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s. Radiová 3; 102 00 Praha 10 Tel.: 272 701 137; F: 272 701 138; e-mail: monika.ruffrova@saint-gobain.com Více informací naleznete: http://www.jicinska50.cz/ http://www.cityrunjicin.cz/ http://cz.weber/ ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.