PROTEXT VIDEO: Piráti zahájí volební kampaň...

Datum: 02.09.2020
ČTK bude ve čtvrtek 3. září v servisu PROTEXT VIDEO vysílat zahájení kampaně Pirátské strany do podzimních voleb. Představeny budou hlavní priority lídrů jako třeba boj proti takzvaným šmejdům, zdravotnictví či pomoc seniorům. Zúčastní se předseda strany Ivan Bartoš. Živý...
ČTK bude ve čtvrtek 3. září v servisu PROTEXT VIDEO vysílat zahájení kampaně Pirátské strany do podzimních voleb. Představeny budou hlavní priority lídrů jako třeba boj proti takzvaným šmejdům, zdravotnictví či pomoc seniorům. Zúčastní se předseda strany Ivan Bartoš. Živý přenos začne ve 14:00. Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení. <iframe id="ls_embed_1599028381" src="https://livestream.com/accounts/17590784/events/9284547/player?width=640&height=360&enableInfoAndActivity=false&defaultDrawer=&autoPlay=true&mute=false" width="640" height="360" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen> </iframe>
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.