Omluva ČTK panu Karlu Sochorovi

Datum: 28.08.2020
Praha 28. srpna 2020 (PROTEXT) - Česká tisková kancelář se omlouvá Karlu Sochorovi za informace uvedené v původní, dnes již opravené zprávě ČTK ze dne 21. 7. 2020, vydané pod titulkem „Liberijský soud vydal zatykač na bývalého českého konzula Sochora“, týkající se jeho...
Praha 28. srpna 2020 (PROTEXT) - Česká tisková kancelář se omlouvá Karlu Sochorovi za informace uvedené v původní, dnes již opravené zprávě ČTK ze dne 21. 7. 2020, vydané pod titulkem „Liberijský soud vydal zatykač na bývalého českého konzula Sochora“, týkající se jeho údajné trestné činnosti v minulosti v Libérii. Informace byly nepřesně převzaty z článků publikovaných v období let 2006 - 2007 v jiných sdělovacích prostředcích. ČTK nedisponuje ověřenou informací o vazebním stíhání Karla Sochora v Libérii kvůli podezření z pašování drog nebo sexuálního zneužívání dívek, tak jak byla nesprávně uvedena v původním znění výše uvedené zprávy. ČTK
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.