Letošní veletrh Marketing Mix v reakci na koronavirus posouvá obor víc k on-linu

Datum: 26.08.2020
Praha 26. srpna 2020 (PROTEXT) - Na jaře se podstatná část ekonomiky úplně zastavila nebo aspoň značně omezila. Ale život běžel dál, jen se přesunul do on-line prostoru. A zde i z velké části zůstane. Po zkušenostech s covidem je dnes už nezbytností každé firmy mít digitální...
Praha 26. srpna 2020 (PROTEXT) - Na jaře se podstatná část ekonomiky úplně zastavila nebo aspoň značně omezila. Ale život běžel dál, jen se přesunul do on-line prostoru. A zde i z velké části zůstane. Po zkušenostech s covidem je dnes už nezbytností každé firmy mít digitální strategii.
"Jak na to prozradí tři desítky odborníků v rámci přednášek, které jsou součástí veletrhu Marketing Mix,“ říká Daniela Nevtípilová, manažerka veletrhu. Veletrh proběhne v Olomouci 3. září v BEA campusu a v Praze 17. září v Kongresovém centru Artemis.
Přednášky jsou rozdělené do tří tematických bloků: konferencí Digistrategie a Úspěšný e-shop & web a doprovodných prezentací na téma Mix trendů a novinek.
Na konferenci Digistrategie představí vybraní odborníci čerstvé zkušenosti a poučení z digitalizace firem a různé způsoby a kanály on-line marketingu. „Není to konference pro ajťáky, ale pro ty, kteří mají na starosti firemní marketingovou a digitální strategii. Zkušení odborníci jim ukážou, co je možné chtít po specialistech na on-line marketing,“ říká Daniela Nevtípilová.
Druhá konference poradí, jak v podnikání využít internet. „V březnu kvůli nouzovým opatřením ze dne na den zmizela řada tradičních prodejních kanálů. Začaly profitovat firmy, které prodávají on-line. A řadu dalších okolnosti donutily otevřít si e-shop nebo jiný digitální prodejní kanál. Dnes stojí před nutností mít a provozovat vlastní e-shop prakticky každá firma a právě v tom jim chce pomoct konference Úspěšný e-shop & web,“ shrnuje manažerka veletrhu.
Pro účast na obou konferencích je nutná registrace a zaplacení poplatku ve výši 2450 korun + DPH. Zdarma je možné zúčastnit se samotného veletrhu a konferenční sekce Mix trendů a novinek.
"Na výstavní části veletrhu se představí poskytovatelé služeb a produktů z oblasti reklamy a marketingu. Cílovou skupinou návštěvníků jsou zejména marketingoví a obchodní manažeři a také majitelé menších firem,“ vysvětluje Daniela Nevtípilová.
Pořadatelem je společnost Omnis, která se specializuje na pořádání odborných akcí už od roku 1991. Podrobnější informace o programu konferencí včetně možnosti online registrace najdete na webu organizátora veletrhu.
Kontakt: Ing. Daniela Nevtípilová manažerka veletrhů Omnis Olomouc a.s. Horní lán 10a, 779 00 Olomouc nevtipilova@omnis.cz, www.omnis.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.