Konference Personalistika, právo a vzdělávání ve veřejné správě 2020

Datum: 05.08.2020
Brno 5. srpna 2020 (PROTEXT) - Klub personalistů, o.p.s. Vás zve na skvěle obsazenou konferenci "Personalistika, právo a vzdělávání ve veřejné správě", která se uskuteční ve dnech 9.-11. září 2020 v Brně. Na konferenci vystoupí celá řada významných přednášejících...
Brno 5. srpna 2020 (PROTEXT) - Klub personalistů, o.p.s. Vás zve na skvěle obsazenou konferenci "Personalistika, právo a vzdělávání ve veřejné správě", která se uskuteční ve dnech 9.-11. září 2020 v Brně.
Na konferenci vystoupí celá řada významných přednášejících a zúčastní se jí mnoho významných hostů. Za všechny vynikající přednášející jmenujme prof. JUDr. Pavla Šámala, Ph.D., soudce Ústavního soudu ČR, doc. JUDr. Petra Hůrku, Ph.D., náměstka ministra vnitra pro státní službu, prof. JUDr. Jana Pichrta, Ph.D., vedoucího Katedry pracovního práva a práva sociálního zabezpečení na Právnické fakultě UK, Ing. Zdeňka Zajíčka, prezidenta ICT Unie, JUDr. Michala Haška, dlouholetého hejtmana Jihomoravského kraje, JUDr. Jeronýma Tejce, náměstka ministryně spravedlnosti pro řízení sekce koordinace boje proti korupci, JUDr. PhDr. Petra Mlsnu, Ph.D., náměstka ministra vnitra pro řízení sekce legislativy a státní správy, MUDr. Radkina Honzáka, CSc., českého psychiatra, publicistu a vysokoškolského pedagoga.
V průběhu konference budou předány třem výjimečným osobnostem Čestná uznání za významný přínos v oblasti soudnictví, státní správy a územní samosprávy.
Pro účastníky konference je připraven bohatý doprovodný kulturní program, a také dva společenské večery, 9. září 2020 na zámku Slavkov-Austerlitz a 10. září 2020 v Hradní vinárně na Špilberku.
Kompletní informace o konferenci naleznete na webových stránkách: https://www.konference-kp.cz/
Neváhejte se zaregistrovat, ještě zbývá pár volných míst. Těšíme se na Vás. Tým Klubu personalistů, o.p.s.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.