Václav Fischer připravuje kandidaturu do Senátu

Datum: 24.07.2020
Praha 24. července 2020 (PROTEXT) - Václav Fischer připravuje kandidaturu do Senátu a start letecké společnosti Air Fischer Václav Fischer žádá občany z Prahy 1 a 7, z Troje, Sedlece a Suchdola a z částí Prahy 2,5 a 6 o podpis petice na podporu nezávislého kandidáta v říjnových...
Praha 24. července 2020 (PROTEXT) - Václav Fischer připravuje kandidaturu do Senátu a start letecké společnosti Air Fischer Václav Fischer žádá občany z Prahy 1 a 7, z Troje, Sedlece a Suchdola a z částí Prahy 2,5 a 6 o podpis petice na podporu nezávislého kandidáta v říjnových volbách do Senátu. Václav Fischer hodlá kandidovat ve volebním obvodu 27, ve kterém v srpnu 1999 jednoznačně zvítězil již v prvním kole se ziskem 71,24 procenta hlasů a stal se prvním nezávislým senátorem Parlamentu České republiky. Do voleb chce Václav Fischer vstoupit s tématy: méně státu a více svobody a spravedlnost pro všechny. Chtěl by pracovat ve Výboru pro záležitosti Evropské unie a podporovat reformy EU, programy v oblasti udržitelnosti a ochrany přírody. Petici mohou podepsat pouze občané trvale bydlící ve volebním obvodě 27, který zahrnuje území městských částí Praha 1, Praha 7, Praha-Suchdol a Praha-Troja. Dále zahrnuje část území městské části Praha 2, tvořenou k. ú. Nové Město a k. ú. Vyšehrad, část území městské části Praha 5, tvořenou částí k. ú. Malá Strana ležící na území městské části Praha 5, a část území městské části Praha 6, tvořenou k. ú. Střešovice, částí k. ú. Hradčany, částí k. ú. Bubeneč a částí k. ú. Sedlec, ležícími na území městské části Praha 6 Václav Fischer prosí občany bydlící v jeho volebním obvodě o podpis petice: Přijďte prosím do Štěpánské 1677/20, kde je před Bistro DELI petice vyložena a připravena k podpisu. Podpisovat můžete sobota 25.7. a neděle 26.7. 9 - 17 hodin pondělí 27.7. 8 - 20 hodin úterý 28.7. 8 - 14 hodin Více informací k podpisu petice a volbám do Senátu najdete na www.vaclavfischer.eu. Václav Fischer věří, že potřebné podpisy získá a podá - jako nezávislý kandidát -přihlášku do senátních voleb, které se konají v říjnu 2020. V srpnu 1999 jednoznačně zvítězil v prvním kole doplňovacích voleb do Senátu (71,24 procenta hlasů) za obvod Praha 1 a stal se prvním nezávislým senátorem Parlamentu České republiky. Senátorskou lavici sdílel s Jaroslavou Moserovou, což si velmi pochvaloval. Byla mu blízká svými názory. Pracoval ve Výboru pro evropskou integraci a jeho hlas byl v době opoziční smlouvy nejenom slyšet, ale byl často rozhodující při hlasování. Již tehdy Václava Fischera mrzelo, že pohled české veřejnosti na Senát není zrovna nejlepší a přál si, aby byla lépe vnímána významná úloha Senátu, jako pojistky demokracie. Václav Fischer byl - krátce po skončení svého senátního mandátu - v České republice připraven o veškerý majetek a o svoje modrá letadla, kterými Češi od roku 1997 létali na dovolenou. O majetek se soudí dodnes. V roce 2018 založil Václav Fischer v Praze leteckou společnost Air Fischer. Její první let se uskuteční 25.září t.r.. Kam jinam než na nejoblíbenější kanárský ostrov Gran Canaria. Více informací k jeho novým cestovním projektům najdete na www.fischergroup.co. ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.