Politická strana ZaRegion představuje svého lídra

Datum: 13.07.2020
Praha 13. července 2020 (PROTEXT) - Politická strana ZaRegion se zúčastní voleb do Zastupitelstva Ústeckého kraje konaných ve dnech 2. a 3. října 2020. Lídrem kandidátní listiny je Ing. František Padělek, v nedávné minulosti zkušený generál, nyní úspěšný starosta Roudnice...
Praha 13. července 2020 (PROTEXT) - Politická strana ZaRegion se zúčastní voleb do Zastupitelstva Ústeckého kraje konaných ve dnech 2. a 3. října 2020. Lídrem kandidátní listiny je Ing. František Padělek, v nedávné minulosti zkušený generál, nyní úspěšný starosta Roudnice nad Labem. "Téměř celý produktivní život jsem pracoval ve službách státu jako voják, diplomat, vysoký státní úředník či manažer státního podniku v rezortu obrany. Mým povoláním, kterému jsem zasvětil převážnou část svého aktivního života, byl vojenský pilot. Tato profese vede člověka k zodpovědnosti, sebekázni a pokoře, umožňuje mu zažít volnost prostoru i určitý nadhled a odstup od nepodstatných problémů, ale také se správně rozhodovat. V průběhu vojenské služby jsem zastával významné velitelské funkce od velitele letky až po funkci Prvního zástupce náčelníka Generálního štábu AČR. Vojenskou kariéru jsem ukončil jako velitel Vzdušných sil Armády České republiky v hodnosti generálporučíka a poté jsem přešel do diplomatických služeb jako mimořádný a zplnomocněný velvyslanec České republiky v Argentině a Paraguayi. Poté jsem zastával funkci náměstka ministra obrany a následně ředitele Vojenského technického ústavu letectva a protivzdušné obrany. Do komunální politiky jsem vstoupil v roce 2014 jako místostarosta města Roudnice nad Labem. V tomto volebním období zastávám funkci starosty města Roudnice nad Labem, kdy úspěšně uplatňuji zkušenosti získané v předchozích funkcích a promítám je do praktického života. Mám vysokoškolské vzdělání, které jsem získal na Vojenské akademii AZ v Brně a postgraduálním studium na Royal College of Defence Studies v Londýně. Nastávající období si bude vyžadovat silné osobnosti. K rozhodnutí kandidovat jako nezávislý kandidát a volební lídr politické strany „ZaRegion“ mě vede přesvědčení, že spolu s lidmi, kteří jdou se mnou do krajských voleb, dokážeme překonat problémy, se kterými se náš kraj potýká a v důsledku pandemie Koronaviru se ještě potýkat bude, a že dokážeme měnit náš kraj ve prospěch života jeho občanů. Motto: „Krajská politika je především služba našim městům, obcím a jeho občanům a ne způsob obživy“."
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.