Spojením stran SNK-ED, Hnutí HLAS a ODA vznikla koalice Pro krásný kraj

Datum: 01.07.2020
Praha 1. července 2020 (PROTEXT) - Podpisem koaliční smlouvy dne 30. 6. 2020 ve 13:00 hodin v hotelu IMPERIAL zástupci Zdeněk Somr zplnomocněný 1. místopředseda ODA, Pavel Telička, předseda Hnutí HLAS, René Živný, předseda SNK-ED, Miloslav Cváček, lídr koalice pro krajské volby,...
Praha 1. července 2020 (PROTEXT) - Podpisem koaliční smlouvy dne 30. 6. 2020 ve 13:00 hodin v hotelu IMPERIAL zástupci Zdeněk Somr zplnomocněný 1. místopředseda ODA, Pavel Telička, předseda Hnutí HLAS, René Živný, předseda SNK-ED, Miloslav Cváček, lídr koalice pro krajské volby, stvrdili koalici Pro krásný kraj.
Hlavní prioritou nové koalice bude úspěch ve volbách do krajského zastupitelstva Moravskoslezského kraje. Koalice má vizi zajistit si minimálně 5 míst v zastupitelstvu MS kraje.
Strany koalice se shodly na těchto 5 programových prioritách: Životní prostředí, Podnikání, Školství, Sport, Kultura, Zdravotnictví, Život a budoucnost v MSK.
Rozpracované priority strana zveřejnila na www.prokrasnykraj.cz pod hlavičkou Rozumně a svědomitě za rozvoj kraje - Hlas nezávislých osobností .
Miloslav Cváček, nezávislý lídr za ODA k tomu dodává: "Jsem rád, že se nám podařilo dohodnout na programových prioritách a vytvořit silnou koalici." Dále k tomu říká: "Věříme, že tato koalice bude efektivně řešit skutečné problémy kraje po pandemii COVID-19."
Do krajských voleb koalice vstoupí se sloganem: Pro krásný kraj - Hlas nezávislých osobností!
Členové kandidátky jsou:
1.PKK-ODAMiloslav Cváčekgenerální ředitel - Ostrava, NJ, Opavsko
2.SNK-EDPavel Smolkastarosta-Vítkov, Opavsko
3.Hnutí HLASMichal RumanSW inženýr - Karviná
4.PKK-ODAAdam Hanusmístostarosta, Kopřivnice, NJ
5.SNK-EDSalome Sýkorovástarosta - Zátor, Bruntálsko
6.Hnutí HLASOndřej Měkýšmanažer logistiky - Frýdek- Místek
7.PKK-ODARoman Čechákgenerální ředitel - Ostrava, Čeladná
8.SNK-EDSylva Kováčikováspecialista samosprávy - Bílovec, NJ
9.Hnutí HLASMartin Valimtechnolog recyklace - Karviná
10.PKK-ODALubomír Veřmiřovskýtrenér házené - Kopřivnice, Nový Jičín
11.SNK-EDAleš Hranošobchodní ředitel, Opavsko
12.Hnutí HLASPeter Kulhavýpověřenec GDPR - Ostrava

O koalici
Pro krásný kraj
je středopravicová koalice nezávislých osobností zastřešených demokratickými stranami. Jsme lidé, kteří již v životě něco dokázali, máme za sebou své firmy, úspěšnou komunální kariéru a osobní příběhy. Nyní chceme své zkušenosti přenést do veřejného života.
Nebude vhodnější doba!
Naše země, náš kraj teď, po pandemii, potřebuje silné osobnosti a nové myšlenky. "Pro krásný kraj" chce být aktivní v pomoci restartovat život v MSK po pandemické krizi.
Věříme lidem, chceme být inspiraci pro ostatní!
Nejsme lidé bez chyb, ale věříme, že úspěchu lze dosáhnou poctivou každodenní prací, slušným a férovým jednáním a s respektem v právní stát a evropské demokratické hodnoty Základem naší praktické politiky je důraz na efektivnější a lepší správu rozpočtu MSK, podporu podnikání živnostníků, malých a středních podniků, řešení rostoucí nezaměstnanosti, rozvoj učňovského školství a napojení na průmysl regionu, podpora našich farmářů, dostupné zdravotnictví ve všech obcích kraje, podpora e - health, digitalizace správy MSK, znovu nastartovat cestovní ruch a individuální zodpovědnost. Chceme efektivně využít dostupné podpory, granty a dotace. Tvrdíme, že dotace musí sloužit občanům prostřednictvím obci, ne oligarchům. Jsme dobrou alternativou pro ty, kdo nesouhlasí se stávající politickou scénou a nechce volit tradiční politické strany.
Volte zdravý rozum a zkušenost, volte osobní odhodlání věci měnit!
Volte Pro krásný kraj!
Odkaz na oficiální fotografie z TK: bit.ly/prokrasnykraj
V případě dotazů: info@prokrasnykraj.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.