DBK Partners pomohla s odkupem podílu v ČEZ Energo

Datum: 01.07.2020
Praha 1. července 2020 (PROTEXT) - DBK PARTNERS pomohla s jednou z největších transakcí roku 2020, odkupem podílu v ČEZ ENERGO DBK PARTNERS v roli právního a transakčního poradce pomohla společnosti ČEZ ESCO při úspěšném odkupu 49,9% podílu v ČEZ ENERGO od firmy TEDOM. ČEZ...
Praha 1. července 2020 (PROTEXT) - DBK PARTNERS pomohla s jednou z největších transakcí roku 2020, odkupem podílu v ČEZ ENERGO DBK PARTNERS v roli právního a transakčního poradce pomohla společnosti ČEZ ESCO při úspěšném odkupu 49,9% podílu v ČEZ ENERGO od firmy TEDOM. ČEZ ESCO tak nyní drží v ČEZ ENERGO 100% podíl. Transakce ještě podléhá schválení antimonopolního úřadu. "ČEZ dlouhodobě směřuje ke 100% vlastnictví dceřiných firem a k tomu směřovala i tato transakce, kterou jsme připravovali několik měsíců," řekla partnerka DBK PARTNERS Vladimíra Knoblochová. "DBK má zkušenosti a odbornost v transakčním poradenství, kterou jsme při této akvizici využili. Nejde přitom jen o přípravu smluvní dokumentace, ale i o strukturování celé transakce a nalezení optimálního řešení, jak transakci realizovat. Jsme rádi, že se vše podařilo úspěšně dokončit ke spokojenosti všech smluvních stran." Společnost ČEZ Energo vznikla v roce 2011 a je partnerským spojením ČEZ (od roku 2015 ČEZ ESCO) a společnosti TEDOM. Zabývá se instalací a následným provozováním kogeneračních jednotek pro společnou výrobu elektřiny a tepla s instalovaným výkonem od stovek kWe až do jednotek MWe. V současnosti provozuje 134 kogeneračních jednotek s celkovým instalovaným elektrickým výkonem 112 MWe. DBK PARTNERS v oblasti transakčního poradenství vychází dlouhodobě z filozofie, že klient chce mít všechny služby na jednom místě. Servis tak obvykle zahrnuje nejen právní poradenství, ale také zajištění účetního a daňového poradenství, ekonomické analýzy transakce vč. doporučení vhodných modelů její realizace, či zajištění financování. DBK PARTNERS, advokátní kancelář, s.r.o., je významnou českou advokátní kanceláří s dlouholetou historií, poskytující komplexní právní služby. Tým kanceláře tvoří zkušení právníci různého zaměření a odborných specializací. V čele DBK stojí JUDR. Ondřej David, Ph.D., který DBK založil již v roce 1998. Při poskytování právních služeb DBK PARTNERS úzce spolupracuje s celou řadou externích odborníků, od spolupracujících advokátů - specialistů, po soudní znalce, auditory, daňové poradce či překladatele. Kancelář také dlouhodobě kooperuje se zahraničními advokátními kancelářemi po celé Evropě i jinde ve světě. Díky tomu poskytují právníci DBK PARTNERS komplexní právní služby ve všech oblastech práva i v případech, které přesahují hranice České republiky. DBK PARTNERS se věnuje transakčnímu poradenství, fúzím a akvizicím, ale také dalším oblastem práva, jako jsou obchodní právo a právo obchodních společností, veřejné zakázky, daňové právo, závazkové právo nebo správa a řízení společností. Kontakt pro média: Ivo Měšťánek CHM Communications e-mail: mestanek@chmc.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.