NEJVĚTŠÍ RODINNÝ BĚŽECKÝ SERIÁL PVZP RUNTOUR ZVE NA DRUHÝ ZÁVOD SEZÓNY NA BRNĚNSKÉ PŘEHRADĚ!

Datum: 29.06.2020
Brno 29. června 2020 (PROTEXT) - 11. července 2020 - datum, které bude na Brněnské přehradě patřit běžcům! Konkrétně všem, kteří se vydají ze všech koutů České republiky na druhou zastávku největšího rodinného běžeckého seriálu u nás - PVZP RunTour! Koronavirová...
Brno 29. června 2020 (PROTEXT) - 11. července 2020 - datum, které bude na Brněnské přehradě patřit běžcům! Konkrétně všem, kteří se vydají ze všech koutů České republiky na druhou zastávku největšího rodinného běžeckého seriálu u nás - PVZP RunTour! Koronavirová hrozba pomalu ustupuje, a tak se zkušení běžci i začátečníci mohou těšit na všechny oblíbené tratě ve velmi atraktivním prostředí Brněnské přehrady. Konkrétně se poběží distance 3 km, 5 km a 10 km, pro děti potom 500 a 1000 metrů.
Nejdříve nádherné prostředí brněnské přehrady přivítá právě nejmenší běžce v rámci dětských běhů s Rákosníčkem. Ty startují již v 9:30. Další se na řadu dostanou v 11:30 běžci na 3 km, ve 12:15 běžci na 5 km a celý den zakončí závod PVZP RUN 10 KM, který odstartuje ve 13:30. V rámci tohoto závodu můžete navíc s generálním partnerem seriálu - Pojišťovnou VZP, a.s. - soutěžit o skvělé ceny v soutěži Vítězná desítka. „Princip je velmi jednoduchý. Stačí si na webu www.viteznadesitka.cz tipnout čas absolutního vítěze na 10 KM a můžete vyhrát skvělé ceny jako paddleboard, chytré hodinky apod.,“ vysvětluje místopředsedkyně představenstva Pojišťovny VZP, a.s. Halina Trsková. Právě PVZP má pro běžce na závodě připravenou zónu, kde si mohou nechat změřit BMI na speciálním přístroji. V rámci startovného je také díky nim každý běžec pojištěný pro případ úrazu. Není tak čeho se bát! PVZP RunTour ale není jen o běhání, je také o pomoci lidem, kteří to potřebují a neměli kousek toho potřebného štěstíčka. Každý z běžců, který se postaví na start jakékoliv distance přispívá na charitativní účel padesátikorunou ze startovného. V letošním roce pomůžeme hned osmi subjektům - mezi nimi například Nadaci Leontinka, která pomáhá zrakově postiženým dětem a mladým lidem. Nevidomí z Nadace Leontinka také můžete na každém závodě potkat a vyzkoušet si roli jejich traséra. Po brněnské zastávce se PVZP RunTour přesouvá na jih Čech do krajského města, do Českých Budějovic, kde se poběží již 25. července. Na oba závody je ještě pár volných míst. Proto neváhejte a registrujte se na webu www.run-tour.cz. Tam najdete i veškeré informace k závodu, včetně nutných bezpečnostních opatření. Aktuální informace najdete také na našem Facebooku a Instagramu.
Těšíme se na vás! Přijeďte si zaběhat a vyběhat si nádhernou netradiční medaili, kam si můžete nechat vyrýt váš výsledný čas. Prostě a jednoduše přijďte si s námi užít krásný sportovní den a zjistit, že s námi je radost běžet!

Info o PVZP:

Pojišťovna VZP, a. s., (PVZP) je ryze česká univerzální neživotní pojišťovna. Svým klientům nabízí nejen produkty „občanského pojištění“ - cestovní pojištění, pojištění vozidel, majetku a odpovědnosti, úrazové pojištění dětí i dospělých či pojištění závažných onemocnění, ale zaměřuje se také na komerční zdravotní pojištění cizinců a pojištění podnikatelů, firem a zdravotnických zařízení. Jejím jediným akcionářem je Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky (VZP), tedy největší zdravotní pojišťovna v ČR. Přes podobné zkratky je mezi oběma pojišťovnami jasný rozdíl ? PVZP nabízí komerční pojištění lidí a firem pro případ nejrůznějších rizik, VZP poskytuje veřejné zdravotní pojištění. Prosíme nezaměňovat!!

Info o PVZP RunTour:

PVZP RunTour je největší a nejoblíbenější běžecký seriál osmi závodů pro hobíky, rodiny s dětmi a začátečníky. Na naše městské závody se běžci často a rádi vrací pro jejich přátelskou a pohodovou atmosféru, ale také pro unikátnost jednotlivých tratí. Ty jsou připraveny s ohledem na kratší tratě - 3, 5 a 10 kilometrů pro dospělé, 500 a 1000 metrů pro děti. Prostřednictvím seriálu se navíc v rámci charity pomáhá tam, kde je to potřeba. Je radost běžet!
Více informací: Nikola Mráčková - ředitelka seriálu, m: 720 364 182; email: nikola.mrackova@geometry.com Fotografie: https://www.uschovna.cz/zasilka/ZJEYJH9LE3N8T34L-IPE/ ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.