Shromáždění SBPV připomene oběti komunistického režimu

Datum: 22.06.2020
Praha 22. června 2020 (PROTEXT) - TZ - Oběti komunistického režimu si připomeneme na pietním shromáždění konaném Sdružením bývalých politických vězňů let 1948 - 1989. Tak jako každý rok od roku 1994 si připomeneme oběti komunistického režimu na pietním shromáždění,...
Praha 22. června 2020 (PROTEXT) - TZ - Oběti komunistického režimu si připomeneme na pietním shromáždění konaném Sdružením bývalých politických vězňů let 1948 - 1989. Tak jako každý rok od roku 1994 si připomeneme oběti komunistického režimu na pietním shromáždění, které k uctění jejich památky pořádá 26.6.2020 v 10:00. Sdružení bývalých politických vězňů 1948-89 na Čestném pohřebišti popravených a umučených politických vězňů II. a III. odboje v areálu hřbitova Ďáblice v Praze 8. Obdobně jako vyhlášení Čestného pohřebiště za národní kulturní památku v roce 2017 si jako Sdružení klademe za cíl dokončení soupisu obětí, které jsou na Čestném pohřebišti uloženy, a zahájení veřejné diskuze o budoucí podobě Čestného pohřebiště. Rovněž věříme, že se obdobně jako u pátera Toufara podaří dokončit exhumaci paní Zdeny Mašínové starší. Vzhledem k letošním, všeobecně známým skutečnostem a vysokému věku našich členů bude letošní pietní akt komorního rázu s omezenou účastí ústavních činitelů, zástupců magistrátu, církví, politických vězňů a veřejnosti. Kontakt: SBPV, e-mail: info@politicti-vezni.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.