Společnost Yuyu Pharma podepisuje smlouvu o reklamní kampani na baseballovém stadionu

Datum: 28.05.2020
Soul (Jižní Korea) 28. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Yuyu Pharma (generální ředitel Robert Wonsang Yu, burzovní index KRX 000220), korejská farmaceutická společnost nedávno podepsala smlouvu o reklamě se společností Korea Economic Daily, která je držitelem reklamních...
Soul (Jižní Korea) 28. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Yuyu Pharma (generální ředitel Robert Wonsang Yu, burzovní index KRX 000220), korejská farmaceutická společnost nedávno podepsala smlouvu o reklamě se společností Korea Economic Daily, která je držitelem reklamních práv na baseballovém stadionu Jamsil Baseball Stadium v Soulu. V rámci nové reklamní kampaně bude logo společnosti Yuyu Pharma umístěno podél dráhy k první mětě a bude viditelné během zápasů, které vysílá televize.
Stadion Jamsil Baseball Stadium, založený v roce 1980 je centrem korejského profesionálního baseballu stejně jako domovským stadionem dvou oblíbených ligových týmů Korejské baseballové ligy (KBO) Doosan Bears a LG Twins.
Reklamní kampaň společnosti Yuyu Pharma zviditelní společnost na celém světě, neboť zápasy korejské baseballové ligy jsou vysílány do zámoří do 130 zemí, včetně amerického kontinentu, Asie, Evropy, Středního Východu a Afriky. Pozice reklamy podél dráhy k první metě přinese společnosti velkou příležitost přilákat potenciální zákazníky, talenty a další partnery.
Robert Yu, generální ředitel společnosti Yuyu Pharma, uvedl: Očekáváme, že nová reklamní kampaň v prostředí baseballu způsobí dominový efekt, zvýší prodej a zabezpečí vynikající talenty na základě většího uznání firmy nejen v Koreji, ale i v zahraničí."

O společnosti Yuyu Pharma

Společnost Yuyu Pharma (burzovní index KRX: 000220) je farmaceutická firma založená v roce 1941. Vyrábí, distribuuje a realizuje marketing farmaceutických produktů, zdravotnických prostředků a speciální výživy v Jižní Koreji a Jihovýchodní Asii. V současné době se společnost Yuyu Pharma zaměřuje na vývoj nových léčiv pro léčbu zvětšené prostaty a syndrom suchého oka.
Kontakt pro média: Sean Yoon Email : hjyoon@yuyu.co.kr Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1173251/YuyuPharma.jpg KONTAKT: +82-2-6972-9127
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.