ČTK přijme redaktora/redaktorku do zahraniční redakce

Datum: 04.05.2020
Praha 4. května 2020 (PROTEXT) - Zahraniční redakce České tiskové kanceláře přijme redaktora/redaktorku na plný úvazek do směnného zpravodajského provozu. Vedle výborné češtiny je podmínkou výborná znalost angličtiny a dalšího světového jazyka, každý další jazyk...
Praha 4. května 2020 (PROTEXT) - Zahraniční redakce České tiskové kanceláře přijme redaktora/redaktorku na plný úvazek do směnného zpravodajského provozu. Vedle výborné češtiny je podmínkou výborná znalost angličtiny a dalšího světového jazyka, každý další jazyk je vítaný. Nezbytné jsou komunikativnost, flexibilita, všeobecný přehled o světovém dění a VŠ vzdělání. Novinářské zkušenosti výhodou, nikoliv podmínkou. Nabídky se stručným životopisem a třemi referencemi (kontakty na osoby, které reference poskytnou) posílejte do 31. května 2020 na e-mail sekr@ctk.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.